Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgatta Yangin : Manavgat yangını kontrol altında, Akseki'de yangın devam ... _ Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi.

Manavgatta Yangin : Manavgat yangını kontrol altında, Akseki'de yangın devam ... _ Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi.. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle.

Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Manavgat'ta yangın nedeniyle boşaltılan Kalemler Mahallesi ...
Manavgat'ta yangın nedeniyle boşaltılan Kalemler Mahallesi ... from foto.haberler.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Manavgat'a bağlı karacalar mahallesi akarman mevkiinde.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ...
Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ... from www.egehaber.com
Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi.

+ antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi.

ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI
ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI from bakayrinti.com
Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Manavgat'a bağlı karacalar mahallesi akarman mevkiinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.